The Secret in Their Eyes (2009)

The Secret in Their Eyes (2009)

1712
Viti: 2009 Cilësia: HD IMDb: 8.2

Një këshilltar ligjor, pasi del në pension, fillon të shkruajë një roman, duke shpresuar të gjejë fundin e një nga çështjeve të tij të pazgjidhura të vrasjeve si dhe dashurinë e tij të pajetuar me eproren e tij - dashuri që ende të dy e kërkojnë edhe pas 25 vjetësh.