The Ruthless (2019) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
The Ruthless (2019)

Loading...

The Ruthless (2019)

1309
  111 min     2019 HD 6.3

Loading…

Santo Ruso e filloi jetën si një djalë i thjesht province për t’u shndërruar më vonë në një bos krimi. Duke filluar me vjedhjet, rrëmbimet, vrasjet dhe droga, Santo i provoi të tëra për të arritur majat dhe për të gjetur kënaqësinë në jetë. Por sa më shumë fitonte, aq më shumë gjëra të tjera dëshironte. Derisa erdhi një moment që arriti majën dhe e vetmja gjë që mund të bënte ishte zbriste dhe të fillonte nga fillimi.