The Report (2019) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
The Report (2019)

INSTAGRAM: DAKA_LALE

Loading...


The Report (2019)

920
  119 min  •  2019  •  HD  •  7.2

Loading…

Anëtari idealist i stafit të Senatit, Deniëll J. Xhons, i urdhëruar nga shefja e tij për të drejtuar hetimin mbi programin e burgimit dhe marrjes në pyetje të CIA-s pas 9/11-ës, zbulon sekrete tronditëse.