The Professor (2018) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
The Professor (2018)

Loading...

101AVENTURA.AL

The Professor (2018)

2188
  90 min     2018 HD 7.0

Loading…

Kur mëson se ka kancer dhe i kanë mbetur edhe gjashtë muaj jetë, një lektor kolegji shndërrohet në një njeri që ndjek argëtimin. Pas goditjes që merr nga lidhja e së shoqes me presidentin e shkollës dhe kënaqësisë së punës pa tabu me nxënësit e tij, ai nis një “kryqëzatë” kundër autoritetit dhe hipokrizisë.