The Predator (2018)

The Predator (2018)

6828
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.7

Kur një djalë i vogël thërret aksidentalisht gjuetarët më vdekjeprurës të universit të kthehen në Tokë, vetëm një skuadër famëkeqe ish-ushtarakësh dhe një mësues i pakënaqur i shkencave mund ta parandalojnë shfarosjen e racës njerëzore.