The Party’s Just Beginning (2018)

The Party’s Just Beginning (2018)

632
  91 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.4

Pas vetëvrasjes së shokut të saj të ngushtë, 24- vjeçarja Lusi, duhet të përballet e vetme me jetën e saj në mes të drogës, shthurjes dhe boshllëkut...