The Parasite Doctor Suzune: Genesis (2011) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
The Parasite Doctor Suzune: Genesis (2011)

Loading...

101AVENTURA.AL

The Parasite Doctor Suzune: Genesis (2011)

3972
  86 min     2011 HD

Loading…

KUJDES: FILMI PËRMBAN SKENA TË FORTA EROTIKE! KËSHILLOHET PËR SHIKUES MBI 18 VJEÇARE! Qyteti është i infektuar me parazitë misterioze që vendosen te njerëzit për të rritur fuqinë dhe dëshirat seksuale të atyre që pushtojnë. Suzune Arizono, një veterinere me specialitet te parazitët, mëson se babai i saj i humbur dhe një organizatë kriminale, janë shkaktarët e kësaj situate.