The Outer Wild (2018)

The Outer Wild (2018)

2391
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 4.0

Pasi një ngjarje anormale zhduk pothuajse plotësisht njerëzimin, një vajzë e arratisur dhe një gjuetar mashtrues, por guximtar duhet të gjejnë një vend të shenjtë i cili mund të shpëtojë ose të shkatërrojë atë që ka mbetur nga njerëzimi.