The Nun (2018)

The Nun (2018)

3571
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.6

Një prift me një të kaluar të përhumbur dhe një rishtare në prag të zotimeve të saj të fundit, dërgohen nga Vatikani për të hetuar vdekjen e një murgeshë të re në Rumani dhe për t'u përballur me një forcë të keqe në formën e një murgeshe djallëzore.