The Lives of Others (2006) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
The Lives of Others (2006)

Loading...

The Lives of Others (2006)

2167
  137 min     2006 HD 8.4

Loading…

Në vitin 1984, në Berlinin Lindor, një agjent i policisë së fshehtë, vë në mbikëqyrje një shkrimtar dhe të dashurën e tij. Me kalimin e ditëve, ai gjen veten duke u përvetësuar gjithnjë e më shumë nga jeta e tyre.