The Little Stranger (2018)

The Little Stranger (2018)

1756
  111 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.8

Gjatë verës së vitit 1948, doktor Faradeji shkon në shtëpinë gjigante të familjes Ajres. Tashmë, ajo e ka humbur shkëlqimin dhe banorët e saj, nëna, djali dhe vajza përndiqen nga një forcë ogurzezë. Një seri ngjarjesh misterioze ndërthurin jetët e tyre, me atë të mjekut të familjes...