The Janky Promoters (2009)

The Janky Promoters (2009)

1311
  85 min
Viti: 2009 Cilësia: HD IMDb: 5.3

Dy promotor narkomanë, marrin një reper të famshëm për një shfaqje të dështuar pa filluar mirë. Rruga e tyre është plot probleme dhe gjëra të paparashikuara sepse janë promotorët më dështak në treg.