The Huntsman: Winter’s War (2016)

The Huntsman: Winter’s War (2016)

545
Viti: 2016 Cilësia: HD IMDb: 6.1

Teksa dy motra të liga përgatiten të pushtojnë një qytet, dy rojtarë, Gjyetari Erik, i cili kishte ndihmuar Borëbardhën në mposhtjen e Ravenës dhe e dashura e tij e ndaluar, Sara, përgatiten t’i ndalojnë ato.