The House That Jack Built (2018)

The House That Jack Built (2018)

1256
  152 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.2

Historia flet për Xhekun, një vrasës serial shumë inteligjent, gjatë një periudhe dymbëdhjetëvjeçare dhe përshkruan vrasjet që me të vërtetë zhvillojnë më shumë të çmendurin brenda tij.