The Heat (2013)

The Heat (2013)

453
  117 min
Viti: 2013 Cilësia: HD IMDb: 6.6

Agjentja strikte e FBI-së Sara Ashbërn dhe policja vulgare e Bostonit Shanon Mullins nuk do të mund të ishin më të papërshtatshme. Por kur bashkojnë fuqitë për të rrënuar një bos droge, bëhen gjëja e fundit që priste dikush... mikesha.