The Hate U Give (2018)

The Hate U Give (2018)

936
  123 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.1

Starr bëhet dëshmitare e vrasjes së shokut të saj Kalil nga një oficer policie. Me gjithë presionet nga komuniteti ku jeton, ajo duhet të bëhet zëri i Kalilit dhe të kërkojë drejtësi.