The Great Battle (2018)

The Great Battle (2018)

2579
Viti: 2018 Cilësia: HDRip IMDb: 6.8

Një film historik rreth rrethimit të kullës së Ansit dhe betejës epike tetëdhjetë e tetë ditore që Yang Manchuni dhe trupat e tij Goguryeo luftuan kundër 500,000 pushtuesve të dinastisë Tang.