The Four 2 a.k.a Lawless Kingdom (2013)

The Four 2 a.k.a Lawless Kingdom (2013)

1485
Viti: 2013 Cilësia: HD IMDb: 5.9

Katër detektivë, secili me fuqi të mbinatyrshme, i shfrytëzojnë aftësitë e tyre unike dhe të veçanta për zgjidhjen e krimeve dhe kapjen e kriminelëve të fuqishëm.