The Final Wish (2018)

The Final Wish (2018)

667
  95 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 4.3

Pas vdekjes së babait, Aaroni kthehet në shtëpi për të ndihmuar nënën e tij të lënduar dhe për t'iu kthyer së shkuarës së vet. Duke kërkuar në gjërat e babait ai ndeshet me një objekt misterioz i cili fsheh shumë më tepër nga ç'duket.