The Festival (2018)

The Festival (2018)

573
  98 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.0

Pasi Nikun e lë e dashura në diplomim ai dhe shoku i tij Shein vendosin të shkojnë në një festival muzike "house" për të larguar mendjen. Por prapësirat dhe argëtimet që do ndodhin atje kanë për t'i futur në telashe.