The Farm (2018) +18

The Farm (2018) +18

1836
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 4.2

Nora dhe Aleku janë në një udhëtim dhe ndërsa kalojnë nëpër rrugët e shkreta të Amerikës, ndeshen me banorë shumë të çuditshëm dhe të ashpër. Ata gjejnë një motel për të kaluar natën, por zgjohen në një fermë, për t’u trajtuar si kafshë. Filmi ka skena të rënda dhune dhe lakuriqësie...