The Equalizer 2 (2018)

The Equalizer 2 (2018)

7452
  121 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.0

Robert Mekolli i shërben drejtësisë pa iu trembur syri, por si do të reagojë ai kur vritet një njeri i dashur për të? A do të arrijë të barazojë drejtësinë dhe hakmarrjen?