The Drop (2014)

The Drop (2014)

8093
  106 min
Viti: 2014 Cilësia: HD IMDb: 7.1

Bob Saginowski gjen vetën në një qendër grabitje ku gjithçka shkon keq, dhe duhet hetuar rastin thellë në familjen e tij dhe miqtë e tij, për të pasur një ekzistence më të mirë të jetës pa marrë parasysh koston.