The Domestics (2018)

The Domestics (2018)

1475
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.7

Në një botë post-apokaliptike njerëzit janë ndarë në banda të rrezikshme. Marku dhe Nina janë në sfidë me kohën për të kaluar në anën tjetër të shtetit në kërkim të sigurisë dhe duhet të punojnë bashkë dhe të kapërcejnë çdo pengesë që i detyron të prekin fundin në mënyrë që të mbijetojnë.