The Darkest Minds (2018)

The Darkest Minds (2018)

2200
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.5

Të burgosur nga një botë të rriturish që, kanë frikë të gjithë nën 18 vjeç, një grup adoleshentësh formojnë një grup rezistence për të luftuar dhe për të marrë kontrollin e të ardhmes së tyre.