The Curse of La Llorona (2019) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
The Curse of La Llorona (2019)

Loading...

The Curse of La Llorona (2019)

1741
       HD

Loading…

Duke injoruar mbifuqinë e një mamaje problematike e dyshuar për rreziqe ndaj fëmijëve, një punojëse sociale dhe fëmijët e saj të vegjël do të varen shumë shpejt nga një fushë e frikshme mbinatyrore.