The Convent (2018)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

The Convent (2018)

191
  81 min     2018 HD 4.2

Loading…

Gjatë shekullit të 17-të, një vajzë e re shpëtohet nga ekzekutimi dhe dërgohet në një manastir për t'u penduar për mëkatet e saj por, zbulon se brenda tij prehet një ligësi e madhe.