The Boy Who Harnessed the Wind (2019)

Loading...

The Boy Who Harnessed the Wind (2019)

581
  113 min     2019 HD 7.6

Loading…

Një djalosh 13 vjeçar dëbohet nga shkolla kur familja e tij s'është në gjendje të paguajë tarifën. Ai futet fshehurazi në librari dhe mëson si të ndërtojë një mulli ere për të shpëtuar fshatin e tij nga uria.