The Ballad of Buster Scruggs (2018)

The Ballad of Buster Scruggs (2018)

1577
  132 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.4

Një antologji me gjashtë filma të shkurtër që ndodhin në epokën e Luftës Civile të shekullit XIX, gjatë vendosjes në Perëndimin e Egër. Personazhe historish të ndryshme, që në fund lidhen mes tyre dhe që transmetojnë filozofinë e jetës...