Tell No One (2006)

Tell No One (2006)

404
  131 min
Viti: 2006 Cilësia: HD IMDb: 7.5

Një zbluim i rastësishëm afër shtëpisë së një doktori sjell kujtime të dhimbshme tetë vjet pas vrasjes së gruas, dhe tani ngjarjet do të marrin një kthesë të papritur. E di doktori se çfarë po zbulon?