Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

8722
Viti: 2014 Cilësia: HD IMDb: 5.8

Kur një njeri i tmerrshëm e kërcënon qytetin e New York City, një gazetare lajmesh përballet me sfida të ndryshme, ku i zbulon dhe bashkohet me Breshkat Ninja të cilët do të luftojnë për ta mbrojtur qytetin.