Sweet Country (2017)

Sweet Country (2017)

2495
  133 min
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 7.1

Australia e 1920, drejtësia vihet në pyetje, kur një aburgjen i moshuar vret një Britanik në vetëmbrojtje dhe më pas arratiset. Një kolonel i vihet në ndjekje për ta kapur. Dy mendësi që përplasen, cila do të fitojë.