Suspiria (2018) 18+

Suspiria (2018) 18+

568
  152 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.1

Sinkronizimi i titrav me video u rregullua! Një akademi e njohur kërcimi përfshin në vorbulla errësire balerina të reja dhe të talentuara, si dhe një psikoterapist të pikëlluar. Disa do t'i dorëzohen këtij makthi. Të tjerë më në fund do të zgjohen.