Super Troopers 2 (2018)

Super Troopers 2 (2018)

3599
  89 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.6

Kur lind një mosmarrëveshje kufitare midis SHBA-së dhe Kanadasë, Super Trupa ngarkohet me krijimin e një stacioni të Patrullës së Autostradës në zonën e kontestuar.