Summer ’03 (2018)

Summer ’03 (2018)

933
  95 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.4

Një vajzë 16-vjeçare dhe familja e saj e madhe mbeten të tronditur pasi gjyshja e saj zbulon disa sekrete në shtratin e saj të vdekjes.