State Like Sleep (2019)

State Like Sleep (2019)

304
  104 min
Viti: 2019 Cilësia: HD IMDb: 4.2

Pas vetëvrasjes së bashkëshortit, një ngjarje e papritur, e detyron fotografen amerikane Katerina Grant që të kthehet në vendin ku përfundoi martesa e saj. Rikthimi e nxit të përballet me veten dhe të shkuarën, duke zbuluar më shumë mbi njerëzit në jetën e saj.