Sisters in Arms (2019) a.k.a Soeurs d'armes – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Sisters in Arms (2019) a.k.a Soeurs d’armes
× Nëse video nuk fillon, hapeni faqen me Chrome, bëni refresh ose përdorni opsionet poshtë përshkrimit.
PRISNI 5 SEKONDA

INSTAGRAM: DAKA_LALE

HOME ART

Loading...


CODE IT

Sisters in Arms (2019) a.k.a Soeurs d’armes

242
  112 min  •  2019  •  HD  •  5.2

Loading…

Gra të lindura në kultura të ndryshme, por të bashkuara nga dëshira për liri dhe një botë më të mirë, luftojnë bashkë dhe krijojnë një lidhje të fuqishme mes tyre.