Sniper: Legacy (2014)

Sniper: Legacy (2014)

13627
Viti: 2014 Cilësia: HD IMDb: 5.4

Një mashtrues vrasës është duke i likuiduar një nga një te gjithë liderët e ushrise. Brandoni kupton se babai i tij është caku tjetër për tu vrare. Pas vdekjes se tij ai përpiqet qe ta gjeje vrasësin, mirëpo ai zbulon se ka ndodhur diçka dhe babai i tij nuk ka vdekur, ndërsa oficeret e tij janë duke e përdorur si karrem për ta gjetur vrasësin e vërtete.