Shaun of the Dead (2004)

Shaun of the Dead (2004)

1430
  99 min
Viti: 2004 Cilësia: HD IMDb: 7.9

Një burrë vendos ta ndryshojë jetën e tij në agoni duke rifituar ish-të dashurën e tij, duke rregulluar marrëdhënien me nënën e tij dhe duke u marrë me një komunitet të tërë të vdekurish të rikthyer në jetë për të ngrënë të gjallët.