Share (2019) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Share (2019)

Loading...

101AVENTURA.AL

Share (2019)

333
  87 min     2019 HD 5.7

Loading…

Në një gjimnaz shkaktohet një kaos nga një video intime e një nxënëseje, Mendit, në rrethana aspak të favorshme. Tani, Mendi dhe familja e saj duhet të luftojnë për të gjetur fajtorin ndër shokët e saj.