Sex and Zen (1991)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Sex and Zen (1991)

1646
       1991 HD 5.7

Loading…

Një studiues i mësimeve budiste është i bindur që njeriu duhet të jetoj që të plotësoj dëshirat e tij fizike dhe niset në udhëtim me qëllim që të josh gratë e familjeve të ndryshme. Ai i mbivlerëson aftësitë e tij dhe shkakton telashe për njerëzit që e rrethojnë.