Sezoni 9 – Episodi 1

Sezoni 9 – Episodi 1

2020

Rick dhe grupi i tij bëjnë një përpjekje të rrezikshme duke të shkuar në Uashington, D.C, për të kërkuar artefakte që do u duhen për të ndërtuar qytetërimin që ai dhe Carl ëndërronin.

Loading...