Sezoni 7 – Episodi 8

Sezoni 7 – Episodi 8

1361

Felicity i qëndron vendimit të në lidhje me familjen e saj. Ndërkohë, Diggle dhe Lyla vazhdojnë të hetojnë pikturën e Dantes që gjeti Curtis.

Loading...