Sezoni 5 – Episodi 9
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Sezoni 5 – Episodi 9

932

Loading…

Pasi Gordoni qëllohet në një përpjekje për të bërë armëpushim, ai ka halucinacione për gjykimin e jetës së tij me pasoja vdekjeprurëse. Ivy kthehet dhe i bën magji Bruces duke e lënë Selinan në mëshirë të fatit. Barbara dhe Penguini mendojnë dhe peshojnë lëvizjen e radhës.