Sezoni 5 – Episodi 17

Sezoni 5 – Episodi 17

317

Një ndryshim i papritur në komunitetin e Flokit e bën atë të pafuqishëm dhe dyshues. Mbreti Alfred përballet me Judithin. Bjorn duhet të bëjë një marrëveshje me Haraldin. Wessex është përsëri i kërcënuar nga forcat Vikinge, por kush do e drejtojë ushtrinë Saksone për të mbrojtur mbretërinë?

Loading...