Sezoni 5 – Episodi 16
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Sezoni 5 – Episodi 16

1168

Loading…

Me kurën për njerëzit-meta gati, Beri dhe grupi përpiqen të gjejnë një mënyrë për ta bindur Gjinkallën që ta marrë.