Sezoni 5 – Episodi 13 – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Sezoni 5 – Episodi 13

Loading...

Sezoni 5 – Episodi 13

2203

Loading…

Barry dhe Ralph duhet të bëjnë si kriminelë për të hyrë në tregun e zi ku kërkojnë një armë që të ndalojnë Gjinkallën. Ndërkohë që Irisi heton një vendndodhje të mundshme të Gjinkallës ku hyn në një situatë shumë të rrezikshme.