Sezoni 4 – Episodi 4

Loading...

Sezoni 4 – Episodi 4

437

Loading…

Gennaro gjen një kompani për të blerë në Londër dhe bie dakord me pronarët e saj. Më vonë ai kupton që ishte mashtruar dhe bën të pamundurën për të gjetur mashtruesit.

Loading...