Sezoni 2 – Episodi 9

Sezoni 2 – Episodi 9

1297

Lauren përpiqet të ndaloj kërkimin e profesoreshë Madelinës. Clarice dhe John debatojnë në lidhje me misionin dhe Rrethi i Brendshëm nis sulmin.

Loading...