Sezoni 2 – Episodi 6

Sezoni 2 – Episodi 6

1355

Cikli i Brendshëm përgatitet për një mision sekret, por Polaris nuk është e sigurt nëse do bashkohet dhe Esme mundohet ta bashkojë me grupin. Esme i tregon Polaris të kaluarën e saj të hidhur. Ndërkohë Thunderbird stërvit Reed për të kontrolluar fuqitë e tij dhe Pastruesit sulmojnë bazën e mutanëve ndërkohë që shpëtojnë një grup mutantësh të pastrehë.

Loading...